4 tapaa varmistaa, että blogisi on mobiiliystävällinen vuonna 2014

0
745

Jos et ole vielä huomannut, suuri osa verkkosivujen ja blogien selailusta tehdään nyt matkapuhelimilla. Saatat ajatella, että tämä on vain villitys, joka katoaa pian, mutta niin ei yksinkertaisesti ole. Ja jos verkkosivustoasi tai blogiasi ei ole optimoitu tälle surffailulajille, saatat menettää kokonaan uuden sukupolven faneja ja asiakkaita. Saatat myös uskoa, että siihen liittyvä vaiva ei yksinkertaisesti ole vaivan arvoista, mutta mikään ei voi olla kauempana totuudesta. Kuvittele vain, että potentiaalinen asiakas on löytänyt blogisi ja päättää katsoa uudelleen, kun hän on ulkona. Mutta sen sijaan, että löytäisivät käyttäjäystävällisen sivujoukon, he kohtaavat vääristyneiden kuvien ja tekstin jokaiselta sivulta. Et vain menetä mahdollista asiakasta täällä, vaan myös brändisi imago kärsii suuresti. Katsotaan siis ilman pitkiä puheita, kuinka voit tehdä mobiiliystävällisyydestä neljässä helpossa vaiheessa!
Google Analytics
Ennen kuin alat räjähtää mobiilikonversiosta, katso GA-tilastot ja katso tarkalleen, kuinka moni vierailijoistasi käyttää mobiililaitetta. Tämä näyttää sinulle, millaista potentiaalia saatat menettää.
Aloita testaus
Käytä omaa matkapuhelintasi tarkistaaksesi sivustosi ja sen, miten se toimii tällä laitteella. Aloita sivujen selaaminen ja katso, missä puutteet ovat, olet todennäköisesti vieläkin motivoituneempi tekemään muutoksia sen jälkeen.
Mobiilioptimoitu
Okei, aikoinaan sinulla oli oltava erityinen mobiiliystävällinen sivusto ja myös tavallinen sivusto. Mutta nykyään useiden mallipohjapalvelujen ansiosta sinulla voi olla yksi sivusto, joka todella tekee kaiken. Otetaan esimerkiksi WordPress, tee haku niiden teemoista ja valitse ne, jotka on optimoitu mobiilikäyttöön. Näitä pahiksia on tarjolla satoja, eikä sinun tarvitse tietää paljoakaan koodaamisesta, jotta saat sellaisen käyttökuntoon muutamassa minuutissa. Monet näistä ovat ilmaisia, ja niitä on kaikenmuotoisia ja -kokoisia. Yritä luoda huijaussivusto, jolla on sama sisältö kuin vanhassa versiossasi, ja paina ne molemmat matkapuhelimellasi. Olet sekä hämmästynyt että turhautunut, kun näet heidät vierekkäin!
Laajennukset
Jos et halua mennä mallireitille, voit silti korjata vanhan verkkosivustosi, kunhan se on yhteensopiva. Etsi sovelluksia ja laajennuksia, joita voidaan käyttää sivustossasi asianmukaisesti. Jokaiselle sivulle voidaan lisätä kaikenlaisia ​​widgetejä, mutta tarvitset hieman enemmän teknistä osaamista varmistaaksesi, että niitä käytetään oikein. Kuvittele kuinka siistiä karnevaalimatkasi Melbournessa toimiva yrityksesi näyttää Nokia-, iPhone- tai Android-pohjaisen laitteen kautta, kun kova työ on tehty!

Comments are closed.