5 Facebook-sivua, joita kuorma-autojen ystävien tulisi seurata

0
382

Rakastatko kuorma-autoja ja rakastatko jyrkkää ajoa? No, Facebookissa on useita sivuja, joilla kuorma-autojen ystävät kaikkialta maailmasta tapaavat. Haluatko jakaa rakkautesi kuorma-autoihin myös muiden ihmisten kanssa? Tässä on joitain parhaita sivuja, joita saatat haluta seurata tässä valtavassa sosiaalisen median yhteisössä:
Kuorma-autojen ystävät
Yksi parhaista Facebook-sivuista, joita sinun tulee seurata, jos olet kuorma-auton ystävä, on sivu “Truck Lovers”. Se on yli viiden tuhannen seuraajan yhteisö. Sen sivun kuvaus on “tuntea suurten moottoreiden teho”. Todellakin, tunnet varmasti suurten moottoreiden tehon, kun mahtavia kuvia kuorma-autoista julkaistaan ​​melkein joka päivä. Volvo-kuorma-autot, Scania-kuorma-autot, Actros-kuorma-autot ja muut suositut kuorma-autot ovat esillä täällä. Jopa modifioidut kuorma-autot, erityisesti ne, joissa on uskomattomia maalitöitä, ovat esillä. Ja mikä on mielenkiintoista, monet sen seuraajat lähettävät kuvia myös suosikkikuorma-autoistaan.
Isot huonot kuorma-autot
Kuljetusala on yksi Pohjois-Amerikan suurimmista teollisuudenaloista. Ei ole yllätys, miksi Big Bad Trucksin kaltaiset sivut saavat valtavasti seuraajia. Tällä sivulla on yli kolmetoista tuhatta tykkääjää. Tämä sivu on erittäin elossa, koska seuraajat ovat erittäin aktiivisia kommentoimaan mitä tahansa sivun syötteeseen julkaistua. On myös paljon seuraajia, jotka “jakavat” syötteessä näkyvät viestit. Ja tietysti yksi todennäköisistä syistä, miksi tämä sivu on kerännyt valtavan määrän seuraajia, on se, että sillä ei ole vain suuria, kauniita kuorma-autoja, vaan myös kauniita naisia.
Puoliautojen rakastaja
Jos pidät kuorma-autoista, mutta olet kiinnostunut erityisesti puolikuorma-autoista, seuraa Semi Truck Lover -sivua. Muutama tykkäys lisää ja sillä voisi olla neljä tuhatta seuraajaa. Se julkaisee valokuvien lisäksi myös videoita, joita puolikuorma-autojen ystävät haluaisivat tarkistaa. Siellä on paljon videoita, jotka esittelevät asiantuntevien puolikuorma-autonkuljettajien ajotaitoja, ja nämä ovat luultavasti tämän sivun kohokohtia. Toisinaan on jopa viestejä puolikuorma-autoista, joita myydään alennettuun hintaan.
Volvo kuorma-autot
Volvo on epäilemättä yksi kuljetusalan näkyvimmistä nimistä. Se tunnetaan korkealaatuisista ajoneuvoistaan ​​erittäin edullisin hinnoin. No, jos rakastat kuorma-autoja, sinun kannattaa ehkä seurata Volvon kuorma-autojen virallista Facebook-sivua. Sitä on seurannut jo yli kolmesataa Facebookin käyttäjää. Mitä voit odottaa Volvo Trucksin viralliselta Facebook-sivulta? – Volvo Trucks, tietysti. Eri paikoissa olevien Volvo-kuorma-autojen valokuvien lisäksi esillä on myös Volvo-videomainoksia.
Fordin kuorma-autot
Toinen sivu, jota jokaisen kuorma-auton ystävän kannattaa seurata, on Ford Trucks. Se on vahvistettu Fordin kuorma-autojen viralliseksi sivuksi ja sillä on yli kaksikymmentäviisi tuhatta seuraajaa. Monet seuraajat julkaisevat erittäin aktiivisesti omia kuviaan Fordin kuorma-autoista sivulle. On hyvä, että sivun ylläpitäjät vastaavat seuraajille ajoissa. Jos seuraat tätä sivua, saatat haluta lähettää kuvia Ford-kuorma-autostasi, jos sinulla on sellainen!

Comments are closed.