5 iOS-sovellusta järjestäytyneelle matkustajalle

0
398

Mitä tulee matkustamiseen, meissä on usein osa, joka pitää siitä, että jokainen matkamme osa on suunniteltu ja järjestetty heti alusta alkaen. Kaikki on järjestetty siististi matkavarauksistasi hotellivarauksiin, ravintoloihin ja nähtävyyksiin. Et usko riskinottoon matkan suunnittelussa. Joten jos olet itse tunnustautunut järjestäytynyt matkustaja, seuraavat 5 mahtavaa iOS-sovellusta ovat sinua varten.
TripIt
Jos haluat, että kaikki matkatietosi ja matkasuunnitelmasi järjestetään parhaalla mahdollisella tavalla, TripIt on tarvitsemasi sovellus. Olitpa usein lentäjä tai tien päällä matkustava, TripIt on erittäin kätevä työkalu, joka hallitsee matkasi puolestasi. Sinun tarvitsee vain luoda TripIt-osoite (se on ilmainen palvelu) ja lähettää kaikki matkavahvistukset, sähköpostit, lentotietosi, varauksesi ja muut lomamatkasi TripIt-postilaatikkoosi. TripIt järjestää sitten kaikki tiedot puolestasi mukavaan ja järjestelmälliseen kansioon, jota voit käyttää milloin ja missä tahansa. Voit myös lisätä ravintolavarauksia, autonvuokraustietoja tai hotellivarauksia, jolloin sovellus järjestää kaikki tiedot puolestasi. Lisäksi jos sinulla on Gmail, TripIt skannaa automaattisesti postilaatikkosi ja tuo kaikki tiedot – täydellistä!
Hotelli tänä iltana
Haluatko saada viime hetken tarjouksia loistavista hotelleista? Tarvitsetko paikan kaatua viininmaistelun jälkeen? Jos kyllä, Hotel Tonight on todellinen tarjous sinulle. Hotel Tonight on sovellus, joka tarjoaa sinulle upeita viime hetken tarjouksia hotelleista, jotka kattavat 12 maata ja yli 80 kohdetta. Sovelluksella on upea muotoilu, jonka avulla voit tutustua hotellien mukavuuksiin ja tehdä varauksia alle minuutissa! Kun tarkastelet hotellia, sovellus näyttää kollaasin kohteen kuvista, mikä helpottaa päättämistä, mihin haluat törmätä. Lisäksi sen avulla käyttäjät voivat tehdä varauksia joka päivä klo 9.00–2.00. Joten jos matkustat koko ajan tai jos olet viime hetken spontaani matkustaja, Hotel Tonight saattaa osoittautua sovellukseksi, joka kannattaa ladata.
TripAdvisor
Tarvitsetko olennaisen matkasovelluksen auttamaan lomasi suunnittelussa? Olitpa sitten kesälomalla tai vain viikonloppumatkalla, Trip Advisor on yksityiskohtainen ja kattava sovellus, joka sisältää runsaasti tietoa ravintoloista, hotelleista, lennoista, tärkeimmistä nähtävyyksistä ja muusta. Sovelluksella on luultavasti Internetin suurin tietokanta arvioista, hotelli- ja kohdearvosteluista, kuvista ja muista tiedoista. Jos aiot varata hotellin, muiden matkailijoiden arvostelujen avulla voit päättää, onko paikka tarpeeksi hyvä ja onko siinä kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Lisäksi sovellus on suoraviivainen ja erittäin helppokäyttöinen ja navigointi. Halusitpa siis tutkia, lukea arvosteluja, saada linkkejä lentoihin, etsiä hyviä ruokapaikkoja tai käydä yhteisön keskustelupalstalla, Trip Advisor esittelee kaiken mukavalla ja yksinkertaisella tavalla. Ehdottomasti pakollinen, jos olet järjestäytyneen matkailun ystävä!

Kajakki
Jos etsit näppärää sovellusta, joka auttaa sinua hallitsemaan matkaasi, Kayak on jälleen yksi mahtava sovellus, jota sinun on harkittava. Lisäksi, jos ajattelit, että Kayak soveltuu vain varausten tekemiseen, sinun kannattaa harkita uudelleen. Aivan oikein, Kayak tekee paljon muutakin kuin vain varauksia – voit etsiä hotelleja, lentoja ja autonvuokrauksia. Lisäksi voit jopa käyttää sovellusta vertaillaksesi hotelli-, lento- ja autonvuokraushintoja useiden eri verkkosivustojen ja lähteiden välillä. Kayak on ehdottomasti paras sovellus saada parhaat mahdolliset matkatarjoukset lennoista, hotelleista ja autonvuokrauksesta. Joten miksi maksaa enemmän, kun Kayak opastaa sinua kohti parhaita saatavilla olevia tarjouksia? Sinulla on oma henkilökohtainen matkatoimisto!
Älähtää
Kun olet lähdössä ulkomaille lomalle tai vaikka matkustaisit ulkomaille työmatkalle, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on vaeltaa päämäärättömästi etsimässä hyvää ravintolaa, jossa voit syödä. Älykäs päätös olisi käyttää Yelpiä ravintolahaun tekemiseen etukäteen – tehdä lista kaikista mahtavista ravintoloista, joissa haluaisit käydä! Olipa kyseessä hotellisi lähellä olevat ravintolat tai parhaat ravintolat, joissa tarjoillaan tiettyä haluamaasi ruokaa, tai ehkä jopa baari, jolla on mahtavia arvioita ja arvosteluja, Yelp auttaa sinua rajaamaan ravintolahaun parhaisiin. Voit käyttää suodattimia, kuten hinta, etäisyys ja sijainti, ja sovellus antaa sinulle arvioita, arvosteluja ja kuvia tietokannassa olevista ravintoloista. Yelp tarjoaa kaikki palvelut ravintoloista kahviloihin, baareihin ja pubeihin.

Comments are closed.