5 upeaa iOS-sovellusta shoppailijalle

0
643

Oletko itse tunnustautunut shoppailija? Haluatko löytää upeita ostostarjouksia lomakauden aikana? Jos kyllä, olet onnekas – siellä on lukuisia sovelluksia, jotka voivat tehdä ostokokemuksestasi helppoa. Nämä sovellukset auttavat sinua säästämään rahaa parhaiden tarjousten saamiseen, verkkokuponkien hankkimiseen ja lähikauppojen löytämiseen. Seuraavassa on 5 iOS-sovellusta, jotka vievät ostokokemuksesi uudelle tasolle.
RedLaser
Jos olet menossa ostoksille, RedLaser saattaa osoittautua hyödylliseksi sovellukseksi, joka kannattaa ottaa mukaan. eBayn loistava sovellus RedLaser varmistaa, että ostat halvimmalla saatavilla olevalla hinnalla. RedLaser on yksi suosituimmista iOS-ostossovelluksista, ja siinä on viivakoodinlukija, joka toimii uskomattoman hyvin. Kun teet ostoksia, skannaa tuotteen viivakoodi RedLaserilla ja saat parhaan hintavertailun verkossa. Sen avulla voit verrata hintoja sekä online- että offline-myymälöissä, jolloin saat käsityksen siitä, mistä voit ostaa sen halvimmalla hinnalla. Jos haluat ostaa valitun tuotteen, voit ostaa sen pois sovelluksesta ja toimittaa sen kotiisi tai voit mennä noutamaan sen paikalliselta jälleenmyyjältäsi. Lisäksi voit lukea arvioita, arvosteluja, ravitsemustietoja ja tuotekuvauksia. Voit myös hyödyntää kuponkeja ja mahtavia tarjouksia – täydellinen!
Groupon
Joten minne menet yleensä, kun sinun on tehtävä kätesi tappaviin ostossopimuksiin? Täynnä Grouponin verkkosivustoa, eikö niin? Hyvä uutinen on, että suosikkikuponkisivustollasi on nyt oma sovellus! Kyllä, voit nyt selata Groupon-sovellusta iOS-laitteellasi ja hemmotella itseäsi hämmästyttävillä tarjouksilla! Olipa kyseessä kylpylä- ja hierontatarjoukset, liput baseball- tai koripallo-otteluun, ravintolatarjoukset, matkapaketit tai kauneus-, kunto-, ulkoilu-, urheilu- ja mitä ei, Groupon voi tarjota sinulle uskomattomia löytöjä.
GoodGuide
Toki siellä on paljon sovelluksia, jotka on suunniteltu auttamaan sinua säästämään rahaa ja saamaan halvimmat tarjoukset ostamistasi tuotteista. GoodGuide puolestaan ​​on suunniteltu eri päämäärää varten – kertoa, ovatko ostamasi tuotteet hyviä sinulle ja ympäristölle vai eivät. Aivan oikein, se on kattava tuotetietokantasovellus, jonka avulla voit määrittää, ovatko ostamasi tuotteet terveellisiä, vihreitä, turvallisia ja sosiaalisesti vastuullisten yritysten valmistamia. Sovelluksessa on näppärä viivakoodilukija, jonka avulla voit skannata yli 200 000 tuotetta ja löytää niiden terveys-, sosiaali- ja ympäristöluokitukset. GoodGuide kattaa kaiken lemmikkieläinten ruoasta vauvojen/lasten tuotteisiin, hiustenhoito- ja kauneustuotteisiin, ruokaan, meikkiin, kotitalouteen, suunhoitoon ja ihonhoitoon liittyviin tuotteisiin.
Kuponki Sherpa
Jos etsit eeppisiä ostostarjouksia, Coupon Sherpa on jälleen yksi uskomaton sovellus, jonka voit lisätä ostossovellusarsenaaliisi. Täysin ilmaiseksi ladattavissa oleva Coupon Sherpa on mahtava sovellus, joka järjestää taitavasti verkkokauppakupongit eri kaupoista yhteen kätevään paikkaan. Tällä tavalla käyttäjät voivat käyttää satoja myymäläkuponkeja suoraan älypuhelimillaan! Lisäksi sinun ei enää tarvitse käydä läpi kuponkien leikkaamisen ja leikkaamisen vaivaa – vain etsi kuponki, jota haluat käyttää, ja kassa voi skannata sen suoraan älypuhelimestasi. Olipa kyseessä mikä tahansa kategoria vaatteista kotiin ja puutarhaan, koruihin, matkustamiseen, terveyteen ja ruokaan, Coupon Sherpa on perimmäinen kohde eeppisille tarjouksille. Joten jätä kaikki leikkeet, leikkaukset ja ärsyttävät lentolehtiset pois – Coupon Sherpa on tapa tehdä se.
Amazon Mobile
Amazon Mobile -sovelluksen käyttäminen älypuhelimessa merkitsisi kirjaimellisesti maailman suurimman verkkomarkkinan kantamista taskussa! Haluaisit nyt ehdottomasti siitä, eikö niin? Amazon Mobile on yksi parhaista ostossovelluksista, joita voit käyttää ja antaa sinulle mahdollisuuden ostaa melkein mitä tahansa tuotetta Amazon.com-sivustolta. Voit selata Amazonin laajaa verkkokauppaa useilla hienoilla tavoilla. Voit etsiä tuotteista tekstin ja viivakoodien avulla tai jopa napata tuotteesta nopean kuvan iPhonesi kameralla, jolloin sovelluksen näppärä Amazon Remembers -ominaisuus tunnistaa tuotteen ja löytää sen puolestasi Amazon.com-sivustolta! Joten jos olet itse tunnustautunut verkkoshoppailija, etsi eeppinen verkkokauppakokemus Amazon Mobilesta.

Comments are closed.