5 välttämätöntä tuotetta täydelliseen kesägrilliin

0
781

Joten aurinko on päättänyt ilmestyä, ja alat valmistautua eeppiseen BBQ-istuntoon. Grillien avulla voit nauttia herkullisesta kotiruoasta ja myös viettää aikaa ystäviesi ja perheesi kanssa. Jotta BBQ-tapahtumasi sujuisi sujuvasti, sinun on suunniteltava se etukäteen ja myös varmistettava, että sinulla on kaikki mitä tarvitset ruoanlaittoon ja ruoanlaittoon sekä vieraiden viihtymiseen. Tässä artikkelissa tarkastellaan viittä olennaista tuotetta täydelliseen kesägrilliin.

Hieno grilli

Ensimmäiset asiat ensin – sinun on varmistettava, että grillisi on kunnossa. Jos et ole käyttänyt sitä vähään aikaan, sinun kannattaa kokeilla sitä varmistaaksesi, että se toimii oikein. Jos sinulla on vanha tai vaurioitunut grilli, sinun kannattaa harkita sen vaihtamista uudempaan malliin tai ainakin antaa ammattimaisen grillikorjausteknikon huoltoon.

BBQ-tarvikkeet

Sinun on myös hankittava kaikki BBQ-tarvikkeet, joita tarvitaan herkullisen ruoan valmistamiseen kotona. Tämä voi sisältää grillaustyökaluja, kuten pihdit, ammattimaiset sytyttimet, lämpötilamittarit ja vartaat. Niiden avulla voit luoda grillillesi turvallista ja ravintolan arvoista ruokaa.

Tuolit

Varmista, että sinulla on tarpeeksi istumapaikkoja kaikille vieraillesi, jotta he voivat istua ja syödä. Aurinkotuolit tarjoavat vieraillesi myös mukavan tavan rentoutua grillillä. Jos sinulla on vähän istumatilaa etkä halua investoida lisätuoleihin, voit aina kaataa vieraidesi päälle kauniit piknikpeitot.

Pation sateenvarjo

Pidä vieraasi viileänä tarjoamalla heille varjoalueita, joissa he voivat nauttia maukkaasta grilliruoastaan. Sateenvarjo on käytännöllinen, ja se näyttää varmasti kauniilta missä tahansa puutarhassa ja saat siitä todella hyötyä kesäkuukausina. Voit valita sateenvarjon, joka täydentää muita puutarhassasi tällä hetkellä olevia huonekaluja.

Kylmät juomat

Mikään BBQ ei ole täydellinen ilman virkistäviä jääkylmiä juomia. Muista säilyttää juomasi jääkaapissa juhlien alkua edeltävänä iltana. Vieraillasi tulisi myös olla runsaasti jäätä juomiinsa. Toinen huippuidea on valmistaa lapsille pakastemargarittoja tai jopa jääsushie-juomia. Voit luoda näitä sekoittamalla jäätä ja hedelmiä korkealaatuisessa tehosekoittimessa tai käyttämällä erityistä kotitekoista slushie-konetta, jonka voit vuokrata joiltakin jälleenmyyjiltä.

Nämä ovat vain muutamia niistä olennaisista asioista, jotka sinun tulee muistaa grillaamiseen. Muita huomioitavia asioita ovat ruokailuvälineet ja lautaset, musiikki ja tietysti ruoka! Voit jopa pyytää vieraitasi ottamaan mukaan valmiiksi valmistetun annoksen jaettavaksi muiden vieraiden kanssa. Pidä hauskaa.

Comments are closed.